the sue price party
the sue price party

Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke drietal staat voor FUN en VERBAZING. Met opgewekte dartelheid strooien ze een muzikaal kleuren- en geurenfestijn in het rond, dat zich voor jouw verbaasde ogen ontplooit. Uit de nevels van de verbeelding duiken ze op waar het feest is : de kleurrijke en psychedelische figuren van The Sue Price Party.

De weelderige zangeres SUE PRICE bouwt feestjes met haar geheel uit kleur en fantasie opgetrokken begeleider RUDOLFO IL MAGICO en haar vocaal overbegaafde PHANTOM OF PARADISE LOST.

Ze kunnen akoestisch optreden op uw receptie, verjaardagsfeest, opendeurdag...
Bij iets grotere gelegenheden brengen ze hun klankversterking mee. Dan wordt het een jolig-psychedelische podiumshow, een mini-concert, een reuze belevenis!

Ze amuseren de mensen met muziekjes uit de Golden Sixties die iedereen nauw aan het hart liggen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zet aan tot meedoen. Voor je het weet wordt het een festijn van samenzang. Een Flamenco-versie van Born To Be Wild, een akoestische Smoke On The Water, de come-back van Ferre Grignard, en zoveel meer...

Hoe doen ze het? Zo eenvoudig mogelijk. Akoestisch. Mobiel. Je laat ze over-al opduiken. Ze verplaatsen zich, ze hebben géén elektriciteit nodig, géén podium, géén micro's. Alleen een welwillend publiek. De rest laat je aan hèn over!

Prijs =900€ excl. btw