Ment Party Band
Ment Party Band

de MENT PARTY BAND, een coverband die verbonden is aan tv zender Ment. Wie de band boekt, kan ook rekenen op een campagne met 85 tv spots op Ment.

Frontman is acteur/zanger David Michiels. Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zoon en speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, FC De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Stad en Aspe.  David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten (onder muzikale leiding van Marc Cortens) brengt vanaf 2018 de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1x90 min.  

Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten.  En ze brengen één van de Ment gezichten mee voor een spetterend gastoptreden. 

Op het repertoire staan liedjes als: Marijke, Dromen zijn bedrog, Laat het gras maar groeien, Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd,  Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Laat me nu toch niet alleen, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van u enz….  Al deze nummers worden in medleys gespeeld - in soms verrassende arrangementen - maar steeds herkenbaar en meezingbaar.

Afgelopen zomer speelde de MENT PARTY BAND al een aantal try-out concerten tijdens de Vlaanderen Zingt toer. Nu zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen te laten zingen en swingen!

Live optreden 1 x 90min = 4340€ excl. btw
+ gastoptreden van 1 Mentgezicht / 85 tv spots op MENT TV