duo les charmeurs

Nostalgie, romantiek en amusement ..... zich laten meeslepen naar de seventies ..... Disco vuur en idyllische zachtheid van het Franse Chanson .... Het begon als een grap, maar het charmeoffensief van les Charmeurs is begonnen.

2 heren met levenswijsheid brengen niet alleen Franse tophits tot leven, maar wagen zich ook aan de Disco van de jaren 70. Barry White, Lou Rawls, ..... ze hebben er gene schrik van.

Duo Les Charmeurs deinzen voor niets terug. Met een roos voor de dames zingen ze 'L'important c'est la rose' en met een smoesje overtuigen ze uw vrouw van hun kunnen. Voor 'Pour un flirt' doen ze alles, maar vooral zingen.

2 Vlaamse zangers onder aanvoering van de levende legende Andy Free, producer van legendarische tophits en qua charmeur nog steeds leverancier van vele hedendaagse liedjes.

Uw publiek houdt van meezingers en het mag eens wat anders zijn dan 'Heb je even voor mij' en 'Laat de zon in je hart', wel dan zijn er 'De Charmeurs'.

Het wordt meezingen en het wordt meedansen, want hou ze in de gaten. Voor u het weet staat uw vrouw in hun armen. Dat is dan ook het enige minpuntje.

Live on tape 1 x 60 of 2 x 30min = 600€ excl. btw
 

Foto's van duo les charmeurs

duo les charmeurs

Youtube video's van duo les charmeurs

Contacteer ons